Женската сила е в състояние да направи всичко. Тя се препъва

...
Женската сила е в състояние да направи всичко. Тя се препъва
Коментари Харесай

Депутатка отиде с колело до болницата, за да роди

Женската мощ е в положение да направи всичко. Тя се препъва в мрака сред върховете, само че продължава нагоре, като скандализира всеки, тъй като разполага с непонятен вътрешен заряд и неизчерпаеми ресурси от храброст. Факт е, че дамите непрекъснато удряме по едно кроше на всяка илюзия, която се пробва да ни сложи в рамки. Затова и триумфите са изключително сладки. 

Доказателство в интерес на това изказване е депутатката от Нова Зеландия Джули Ан Джентър. Бременната дама взема решение да вземе нещата в свои ръце и се качва без съмнение на велосипеда си рано сутринта в неделя, с цел да отиде до болничното заведение. В този миг тя към този момент има контракции, а час по-късно ражда. Джули Ан Гентер изясни в обществените мрежи, че със брачна половинка й не възнамерявали пътуването с велосипед, само че по този начин се случило.

“Контракциите ми не бяха толкоз мощни когато излязох в 2 сутринта, с цел да стигна до болничното заведение, макар че бяха на 2-3 минути и станаха по-интензивни до момента в който стигнем 10 минути по-късно ”, написа Джентър.

 

Big news! At 3.04am this morning we welcomed the newest member of our family. I genuinely wasn’t planning to cycle in...
Posted by Julie Anne Genter MP on Saturday, November 27, 2021
Двамата въпреки всичко съумяват да стигнат в точния момент, а раждането става бързо.

“Големи вести! ” написа представителката на Зелената партия в мрежата по-късно. “Тази заран посрещнахме най-новия член на нашето семейство. Наистина не планирах да карам велосипед до момента в който раждам, само че в последна сметка се случи. "

 В своя профил във Фейсбук тя написа  " Обичам велосипеда си ". Според локални медии, това не е първото раждане на смелата Джентър, за което най-верният й асистент е велосипедът. През 2018 тя отива със същото транспортно средство за раждането на първото си дете. А от този момент колелото й като че ли е нащрек, готово за неочакван път и нови подвизи.
 Не-жена
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР